China Refrigerator Freezer Parts Online Market

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China China Refrigerator Freezer Parts Online Market Bedrijfsprofiel
  • China China Refrigerator Freezer Parts Online Market Bedrijfsprofiel
  • China China Refrigerator Freezer Parts Online Market Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: CHUAN TIAN
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: >lessthan$1,000,000
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Van de de Ijskastdiepvriezer van China de Delen Online Markt met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met professionele producten.
Hier is een inzameling van belangrijke merkenfabrikanten op van Bedrijfs China Gebied. Wij verstrekken slechts hoogte - kwaliteitsproduct.
De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereiken.
Het Platform zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

Als u vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. De verkoop van de leveranciers zal antwoorden op uw e-mail.

Geschiedenis

Opgericht in 1992

Dienst

Hoog - delen van de kwaliteitskoeling, tentoonstellingsdelen en OEM, ODM de diensten.

Ons Team

Wij hebben meer dan 20 ingenieurs en bezitten plastic injectiemachines van 15g tot 7000g en stempelmachines die van 50T aan 1000T evenals wat steunend het testen en inspectiemateriaal gaan.